Brändi, Markkinointi, Muotoilu

HoviRuoka

ID 3D Tuotemuotoilu Coaching Digipreesens Pakkaussuunnittelu Myynti Markkinointi Brändistrategia Strategia Viestinnällinen suunnittelu Insight

HoviRuoka on tuore tulokas, joka innovatiivisuudellaan valtaa tilaa hyllyiltä ja kuluttajien sydämistä. Uudella brändillä liikkeelle lähtevä laaja liiketoiminta vaati analyyttista ja nopeaa reagointia sekä rohkeutta muuttuakseen evästen aateliksi. 

Projekti

Lähtöasetelmassa keskiössä oli hyvä maku ja korkea laatu. Sama asetelma toimi strategisen suunnittelun ajurina. Jokainen Hoviruoan tuote asemoituu nyt brändi-identiteetin sekä tuotteen keskeisen erilaisuuden ja vetovoiman kautta

 

kuluttajan ostoskoriin ja yhtiön valmistamia tuotteita löytyy lähes jokaisesta suomalaisesta vähittäiskaupasta.

Tulokset

Strategiatyö antaa selkeän yhteisen suunnan. Teemme töitä yhdessä tuloksien eteen. Rento ja saumaton yhteistyö asiakkaan kanssa on antanut mahdollisuuden hyödyntää pakkaussuunnittelun asiantuntijuutta.
MINNA UTRIAINEN
COO, Strategist, Nitroid
“Nitroid on idearikas, nuorekas ja monipuolinen. Nitroidissa työskentelevät henkilöt ovat ammattitaitoisia. Nitroid tekee mitä lupaa ja pitää hyvin aikatauluista kiinni. Olemme saaneet uusia ideoita ja näkökulmia niin pakkausten layouteihin kuin markkinaviestintään sekä etenkin hienoja toteutuksia tuotteiden ulkoasuihin.”
PEKKA KAIKKONEN
Toimitusjohtaja, Hoviruoka