Sopimaton ajattelu

ehdottomasti sallittu.


Etsimme juuri sinua – ehkä.

Olemme hulluhko joukko luovia tekijöitä ja strategisia ajattelijoita, joita yhdistää intohimo tehdä viestintää, jolla on vaikutusta. Kuten sinullakin, meillä on krooninen asennevamma kompromisseja kohtaan – meille kelpaa vain tinkimätön, tuloksia tekevä työnjälki.

HAUSSA NYT:
Content Strategist
Nitroid xD Oy

Kiinnostaako elämä,
maailmankaikkeus ja kaikki?

Etsimme uuteen yhtiöömme (Nitroid xD) tiimivahvistusta. Strategisen viestinnän kärkemme kaipaa nopeasti taipuvaa, mutta luovaa hulluutta omaavaa sisältöstrategia. Nitroid xD:n tavoitteena on luoda innovointikumppanuuksia ja kehittää/muuttaa liiketoimintaa luovan suunnittelun keinoin. Tehtävämme on luoda voittosuunnitelmia, tavoitteellisia strategioita ja tukea niitä toteutumaan. Intohimomme on arvomme – haluamme luoda parempaa maailmaa. 

Tulet olemaan osa suurempaa kasvuyritystä, jossa asioita ratkoo jo yli 35 luovan alan asiantuntijaa. Pääset luomaan uutta strategin, tulevaisuudentutkijan ja digimuotoilujohtajan kanssa. Se mikä näkyy nimessä, näkyy myös tiimissäsi – xD merkitsee suurta hymyä.

 

rekry@nitroid.fi

 

VAATIMUKSET:

+ Asenne ja arvomaailma: "People. Planet. Impact."
+ Halu muuttaa maailmaa (Lue: kyky sietää jatkuvaa muutosta)
+ Asenne ja intohimo muuttaa yritysmaailman status quoa
+ Jatkuva halu oppia ja löytää uutta
+ Kyky hahmottaa, jäsentää ja luoda laajoja strategisia kokonaisuuksia
+ Kyky hahmottaa digitaalisen toimintaympäristön mahdollisuuksia ja konseptoida strategisia viestinnällisiä kokonaisuuksia digitaalisiin kontaktipisteisiin
+ Halu tehdä kansainvälisille kumppanuuksille kansainvälistä kasvua
+ Arvostamme erityisesti halua ja kykyä ymmärtää ympäristöä, sen muutosajureita, olemassaolon oikeutusta, huippusuorituskyvyn osatekijöitä ja kaikkea trendikästä 
+ Plussaa jos kiinnostaa elämä, maailmankaikkeus ja kaikki!

Keskeistä on, että tunnet media- tai markkinointialaa useamman vuoden varrelta ja olet valmiina tukemaan sekä suomalaisia että ulkomaisia asiakkaita kansainvälisessä kasvussa. Tulet kehittämään ja kasvattamaan myös strategisen viestintätiimimme kokemusta ja otat vastuuta erityisesti tarinankerronnasta ja sisällöllisestä asioiden jäsentämisestä – kirkasmielisistä, strategisista konsepteista.

 

LISÄTOIVEET:

+ Muutaman vuoden työkokemus media- tai markkinointialalta
+ Copywriter tai journalistitausta 
+ Kokemusta monitaustaisessa tiimissä työskentelyssä 
+ Sujuva suomen ja englannin kielen taitoa 
+ Näkemyksellisyyttä tarinankerrontaan / brändäämiseen / strategiseen suunnitteluun
+ + Jos innostut visuaalisesta suunnittelusta, kestävästä kehityksestä, palvelumuotoilusta, asiakaslähtöisyydestä, tulevaisuudentutkimuksesta – olet vahvoilla! 

 

Jätä hakemuksesi 15.1.2018 mennessä osoitteeseen rekry@nitroid.fi

Lisätiedot:
Minna Utriainen
CEO, Partner
040 834 4482
minna.utriainen@nitroid.fi
Nitroid xD Oy